Mindfulness og personlig udvikling // Workshop med Linda Lauth

Mindfulness og personlig udvikling 

Kære dejlige kvinde!

Dig som længes efter noget mere, noget dybere, efter fællesskab – en tribe, efter at bare kunne VÆRE, helt uden at skulle være noget andet end DIG.

Du er hermed inviteret til en weekend lige efter dit hjerte. Med sisterhood, fordybelse, mindfulness, personligt overblik, indsigt, varme, ro, frihed og hjertelig tryghed.

3 harmoniske dage, hvor du skærer alt unødvendig støj væk. Hvor DU er i centrum for en gang skyld og alt emmer af fred og ro. 3 dage hvor du får mulighed for at arbejde med dig selv på et dybere plan, får mulighed for at høre, sanse, mærke, føle og fornemme, hvad DU ønsker dig i dit liv fremover.

 

Hvem kan deltage

Opholdet er for alle, men specielt for dig som:

 • længes efter et overblik i dit liv
 • vil booste dit mentale helbred
 • ønsker en pejlesnor, så du nemmere kan tage meningsfulde beslutninger fremover, som gavner dig og dine nærmeste
 • vil lære at prioritere, så det giver mening for DIG
 • ønsker at forblive i overensstemmelse med din identitet og handle i henhold til din sande værdier
 • vil være den bedste udgave af dig selv, men mangler overblikket
 • trænger til ro og dyb afslapning i din krop
 • vil være god ved dig selv og nyde dit eget såvel som andres selskab
 • klar til at være sårbar i et smukt fællesskab og spejle dig med ligesindede og kan se styrken i dette
 • savner at give HELT slip i din krop, dit sind, dit smukke hjerte og din dybe sjæl
 • savner at kunne være i nuet uden hensyn til nogen eller noget, skulle præstere eller være noget for andre end dig selv
 • ikke kan mærke, hvem du i virkeligheden er længere
 • er presset eller udmattet
 • mangler energi, overskud og overblik
 • trænger til at holde en pause fra hverdagens travlhed
 • vil finde indre ro og balance

Det er vigtigt, at du er klar til at arbejde med dig selv på et dybere plan og véd, at uden handling bagefter, sker der ingen forvandling.

 

Indhold

Det endelige program er endnu ikke helt færdigt og der skal tages forbehold for at småændringer kan forekomme. Men overordnet vil fredag være indtjekningsdag, hvor du får mulighed for at lande blidt og finde dig selv godt tilrette fysisk på dit værelse, så du føler dig tryg og derved får den bedste forudsætning for at kunne åbne dig op overfor dig selv og ikke mindst de andre skønne kvinder, som du skal tilbringe weekenden sammen med.

Vi skal mødes i cirkel, turde være sårbare og langsomt overgive os til den smukke proces vi skal være sammen om.

Hver morgen og aften vil vi lave mindfulnessøvelser og guidede meditationer. Du vil føres gennem forskellige afspændings- og vejrtrækningsteknikker, som du vil kunne bruge i din hverdag efter opholdet.

Dagtimerne byder på let undervisning og guidning i din helt egen værdiproces, som vil give dig selvindsigt og overblik i dit liv efter du kommer hjem.

I dagtimerne vil der også være indlagt fri tid, hvor du har mulighed for at gøre lige hvad der føles bedst for dig. Du kan f.eks. hvile dig, lytte til afslapningsmusik, gå en tur i Brattingsborg skoven (som er en af Danmarks smukkeste skove), gå på stranden og lytte til havets bølgeskulp, gå på opdagelse i haven, hvor der er de smukkeste og hyggeligste haverum med æbletræer, valnøddetræer, morbær, ægte kastanie m.m., løbe en tur i den smukke natur eller gå på opdagelse i de mange historiske gravhøje, som findes i området.

 

Fokus og hovedtema

Weekendens fokus vil være på mindfulness, selvomsorg, fællesskab, sårbarhed og ikke mindst en grundig værdiafklaring.

Jeg guider dig igennem en hel værdi-proces, hvor du får afklaring omkring hvilke værdier, der styrer dit liv nu – og hvilke du ønsker skal styre det fremover.

Værdier er det grundlag vi tager – bevidst såvel som ubevidst – vores beslutninger udfra. En værdianalyse kan være en stor øjenåbner til, hvorfor dit liv har formet sig som det har og hvorfor du bliver ved at støde på de samme forhindringer om og om igen. Du vil blive guidet i, hvordan du ændrer det hele ved aktivt at forholde dig til, hvilke værdier du gerne VIL leve efter. Når du har indsigt i hvilke værdier, der skal forme dine beslutninger, får du lagt et stærk fundament, således du bedre kan opnå de mål, visioner og ønsker du har i dit liv fremadrettet.

 

Dit udbytte

Retreatet er en energigivende, hyggelig, livsgivende, sjov og inspirerende weekend til dig, der har lyst til at stå ved din smukke sårbarhed, booste dit eget energiniveau, få mere selvindsigt og fylde dig selv mentalt op – og ikke mindst har lyst til at dele en smuk oplevelse i et stærkt fællesskab med andre skønne kvinder.

 • du vil både blive udfordret i fællesskab såvel som personligt.
 • du vil blive guidet i afstressende og blide mindfulness meditationer.
 • du vil lære små vejrtrækningsøvelser og teknikker, der virker beroligende og afstressende på dit nervesystem.
 • du vil blive guidet igennem stærke og kraftfulde visualiseringer, hvor du arbejder med dit eget selvbillede.
 • du skal lære dit grundmønster at kende og hvordan du får dine egne behov opfyldt.
 • du skal ind og nærstudere dine livsområder og spotte hvor præcis, du har brug for et målrettet fokus – og ikke mindst, hvordan du konkret booster dette område fremover.
 • du vil blive guidet igennem en værdi-process, som vil resultere i en bedre forståelse for dig selv, dine omgivelser, dine beslutninger og forklare eventuelle skjulte mønstre, du lever udfra og afføde nye mere hensigtmæssige leveregler og værdisæt fremover.

Der vil være fuld knald på din personlige process – men på den fede måde og med masser af selvkærlighed, humor, blidhed, venindehygge, lækker vegetarisk mad, fantastisk natur, stemning, nærvær og den smukkeste feminine energi.

Så kom og vær med i et tillidsfuldt og trygt fællesskab, hvor du kan åbne op, give, modtage, lære, være ærlig, blive mødt, set, hørt og rummet, for præcis den kvinde du er.

 

Dato

Indtjekning: fredag den 24. maj kl. 13.30
Udtjekning: søndag den 26. maj kl. 12.00

 

Sted

Du skal bo på SAMSØ RETREAT på Samsøs sydøstkyst tæt på stranden. Selve huset, du skal bo i har en helt særlig fredfyldt stemning. Der oser af rummelighed, næstekærlighed og “hjemlig” hygge med synlige bjælker i den smukke yogasal på 1. salen og udsigt til Brattingborg skov, haven med de hyggeligste haverum omgivet af morbær, æbletræer, valnøddetræer m.fl. og den smukke natur. Værelserne i stueetagen er med sprossede vinduer, lyse og lækre og har også den smukkeste udsigt.

 

Underviser

Din underviser vil være Linda Lauth under hele opholdet. Linda arbejder til daglig som holistisk stress- og udviklingscoach i eget firma i Midtjylland. Her udover underviser hun på faste ugentlige hold i mindfulness for både børn og voksne i Herning og Brande.

Hendes passion er, at hjælpe det enkelte menneske til at stå stærkere i sig selv, få øje på sit fulde potentiale og leve et nærværende liv uden stress.

Hun hjælper typisk personer, som har lyst til at udvikle sig, føler sig pressede eller er stressramte. Hun udfordrer, støtter og vejleder folk i, hvordan de opnår deres mål og drømme.

 

Medbring

 • afslappet tøj
 • sengelinned
 • lagen
 • passende fodtøj til traveture ved havet
 • passende overtøj til traveture i blæst
 • lune sokker eller hjemmesko
 • håndklæde
 • pyjamas eller lign.
 • personlige toiletsager og ejendele
 • ørepropper (såfremt du sover let)
 • badedragt (såfremt du ønsker at hoppe i bølgen blå, på den smukke strand)

 

Pris

Early Bird pris // kr. 4.375,- (begrænset antal)

Gælder ved bestilling og betaling af plads inden den 20. februar 2019.

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Herefter er pris // kr. 5.375,-

Prisen dækker overnatning i dobbeltværelse, undervisning, fuld forplejning med sund og vegetarisk mad og selvfølgelig te, kaffe og frugt i løbet af dagene. Mod en merpris på kr. 750,- kan du få et enkeltværelse – dog er der meget begrænsede pladser, hvorfor først til mølle princippet gælder.

 

Transport til og fra Samsø

Det er nemt at komme til Samsø.

Der er færgeforbindelse fra både Sjælland, via Kalundborg/Ballen og fra Jylland via Hou/Sælvig.

Hvis du ankommer med bil til færgerne, har du mulighed for at parkere din bil, hvis du ikke ønsker denne med på overfarten.

Du kan også købe billet til færgen som gående, cyklende eller kørende i de opstillede automater, der tager kreditkort og kontanter.

Det er dog altid en god ide at booke billet i god tid, da visse afgange kan være udsolgt.

Se mere om transport til og fra Samsø

Når du ankommer til Samsø, har du mulighed for videre transport med taxa, bus eller cykel. Har du booket cykler hjemmefra, kan det aftales med cykeludlejningen, at cyklerne står klar til dig ved færgen. Du kan også leje en el-bil, hvis du ankommer til Ballen eller booke afhentning direkte af Samsø Retreat gennem udbyder.

Der er 11 km fra Jyllandsfærgen og 7 km fra Sjællandsfærgen til Samsø Retreat.

Ønsker du at booke eller har du lyst til at vide mere om mindfulness og personlig udvikling, er du velkommen til at kontakte Linda, ved at skrive til linda@lauthinspire.dk eller gå ind på lauthinspire.dk

PROGRAM

Alle tidspunkter er cirka tider.

 

Fredag d. 24. maj 2019

Kl. 13.30 – 14.30: Indtjekning på værelserne

Kl. 14.30 – 15.00: Mødes ved hoveddøren ved hovedbygningen / Rundvisning på stedet

Kl. 15.00 – 15.45: Velkomstmøde på 1. salen

Kl. 15.45 – 16.00: Kaffepause

Kl. 16.00 – 19.15: Let undervisning på 1. salen

Kl. 19.15 – 20.30: Fælles middag og hyggelig samvær/fritid

Kl. 20.30 – 21.30: Meditation og mindfulness på 1. salen

Kl. 21.30 – 07.00: Stilhed / Egen tid / Godnat

 

Lørdag d. 25. maj 2019

Kl. 07.00 – 08.00: Morgenmeditation på 1. salen

Kl. 08.00 – 09.00: Morgenmad

Kl. 09.00 – 11.10: Undervisning i værdiarbejde (1. del) på 1. salen

Kl. 11.10 – 11.20: Kaffepause

Kl. 11.20 – 13.00: Undervisning i værdiarbejde (2. del) på 1. salen

Kl. 13.00 – 14.00: Frokost

Kl. 14.00 – 18.00: Fritid (evt. til at udforske nærområdet på egen hånd eller sammen)

Kl. 18.00 – 20.30: Fælles middag og hyggelig samvær/fritid

Kl. 20.30 – 22.00: Drøftelse af refleksioner og aftenmeditation på 1. salen

Kl. 22.00 – 07.00: Stilhed / Egen tid / Godnat

  

Søndag d. 26. maj 2019

Kl. 07.00 – 08.00: Morgenmeditation/fælles chanting på 1. salen.

Kl. 08.00 – 09.15: Morgenmad + pakke sammen

Kl. 09.15 – 11.00: Samlet gåtur til stranden, for de som lyster / intensions meditation på stranden

Kl. 11.00 – 12.00: Opfølgning og tak for denne gang og på gensyn på 1. salen

 

*Vi slutter omkring kl. 12.00, så du kan komme med en færge over middag.
Du får en lækker madpakke med til turen naturligvis.