Fordybelse i restorativ yoga // Kursus for yogalærere med Sussie Jensen

DATO:

Fredag d. 27/9 – søndag d. 29/9 2019

 

FOR HVEM:

Først og fremmest for dig der har taget restorativ efteruddannelse (minimum trin 1) hos mig. Hvis der er ledige pladser til nytår kan andre yogalærere tilmelde sig.

 

FORM & UDBYTTE:


I løbet af de 3 dage vil der være 10 timers intens undervisning. Formen veksler mellem egen praksis, teoretiske oplæg og træning i at bygge stillinger op til hinanden. Du vil opleve en fordybet viden og integration af virkningerne i restorativ yoga. Vi kommer ganske enkelt et lag dybere end vi er i forvejen. Det vil gøre dig til en stærkere underviser, og det vil åbne for din egen personlige udvikling.

 

UNDERVISER:


Sussie Jensen, har været yogalærer siden 2005, er uddannet under Dansk Yoga og har selv været en del af samme uddannelse i 10 år. Har taget uddannelsen i restorativ yoga hos Judith Lasater i London, og assisterer nu Lasater på kurser. Underviser til daglig i Præstø, både hold og enetimer, og laver efteruddannelse af yogalærere i København og Vejle.

 

HVOR:

Samsø Retreat
Ørnslund 2
8305 Samsø
www.samsoeretreat.dk
Få adressen på Google Maps

 

FACILITETER:

Ørnslund er en smuk gammel skovridergård som hører under godset Brattingsborg på det allersydligste Samsø. Huset er omgivet af den fineste, gamle have med mange gode steder at opholde sig. Havet kan man sagtens gå ned til gennem skoven. I de to bygninger er der dejlige opholdsrum, og vi laver yoga i en smuk, lys rummelig sal. Alle værelser er forskellige, med hver sin stemning. Sengene står hver for sig, så man har sit eget space, selvom man deler værelse. Nogle rum har eget bad, andre deler.

 

PRIS:


Kr. 3.800,-
Prisen dækker overnatning i dobbeltværelse, undervisning, fuld forplejning med nærende og sund morgenmad, frokost, aftensmad og selvfølgelig te, kaffe og frugt i løbet af dagen.

(Mod en merpris på kr. 1.500,00 kan du få et enkeltværelse, dog kun et yderst begrænset antal enkeltværelser).

Der er yogamåtter, yogaudstyr, håndklæder og sengetøj på stedet.

Prisen inkluderer ikke transport til/fra Samsø.

Ved tilmelding betales depositum på 1.000 kr. til:

Mobilepay 49425 eller bank: 5479-4365248

Skriv navn ved overførslen. Restbeløb opkræves omkring 1/7.

 

ANTAL PLADSER:

Max 14

 

KOST:

Vegetarisk, overvejende økologisk og i vidt omfang lokal. Veltillavet, enkel og indbydende mad. Har du særlige behov (fx minus gluten eller mælkeprodukter, så sig til.

 

TRANSPORT:


Færge fra Kalundborg eller Hou (Jylland). Færgetider sendes ud i god tid, så du kan booke din billet på forhånd. Hvis du kommer uden bil/cykel, kan du bestille afhentning i Ørnslunds Landrover for 40 kr. Der sendes deltagerliste ud i god tid, så evt. samkørsel kan aftales.

 

BOOK DIN PLADS: 


sussie@jensen-yoga.dk

 

 

PROGRAM:

 

Fredag:

17.30: indkvartering/velkommen

18.30: Middag

19.30: intro til weekendens program

20-21: restorativ aftenklasse

 

Lørdag:

7.30: morgenmeditation

8-9: aktiv morgenyoga

9: morgenmad

10.30-12: undervisning

12-16.30: frokost/fri tid

16.30-18: undervisning (specielt om åndedrættet)

18: middag

20-21: restorativ/godnatyoga

 

Søndag:

7.30: morgenmeditation

8: frugt/knækbrød/te

8.30-11: undervisning

Oprydning i sal / på værelser

11.30: brunch/afrunding

Slut 12.30-13, herefter afgang til færgen