Guesthouse

Træk stikket i vores Guesthouse

Har du brug for ro til dit eget personlige retreat, til at skrive den bog du altid har drømt om at skrive, ro til arbejde eller bare at holde ferie og koble fra med dage uden støj, stress og stramme mødeplaner, så kan du leje Samsø Retreats Guesthouse med plads til  max. 8 personer. 

Lige her i skovbrynet og et kvarters gang gennem skoven til skøn sydvendt sandstrand samt mange kilometer skovstier, kan du forkæle dig selv med god nattesøvn, fordybelse og ro for ikke at nævne klar luft og fredfyldt natur. 

Vores Guesthouse består af 3 dobbeltværelser med 6 senge, samt en spise/opholdsstue. Mulighed for opredning på 2 madrasser på gulvet.

Der findes køkken med det nødvendige udstyr, egen parkeringsplads og adgang til haven.

Der findes dyner og puder på stedet.

Medbring selv sengelinned, håndklæder, viskestykker og karklude mv.

Ankomst fra kl. 13.00
Afgang senest kl. 10.00

Der er ikke mange regler her hos os dog frabeder vi os fester og høj musik.

Se de ledige datoer og book evt. direkte igennem Airbnb

Da vores Guesthouse ofte bruges til retreats, er der forholdsvis få ledige datoer i løbet af forår/sommer/efterår men skriv gerne og vi vil forsøge at hjælpe på bedste vis.

Ved forespørgsel omkring booking, andre forhold eller ledige datoer, send da gerne en mail på contact@samsoeretreat.dk eller kontakt Thomas på 30314680.

Se kørselsvejledning til guesthouse

Læs mere om Samsø Retreat

 

Hvis du hellere vil prøve at bo i vores fine lille cirkusvogn, beliggende et par hundrede meter fra stranden og det pulserende liv i Ballen, så har du også mulighed for det.
Der er plads til to personer.

Se mere om cirkusvognen, ledige datoer og book direkte igennem Airbnb