Januar retreat // Retreat med Katrine og Lotte

Beskrivelse af retreat

Dette Januar retreat er en mulighed for at starte dit år med ro og et nyt overblik. Her kan du komme ned i tempo, give slip på hverdagen og vende opmærksomheden indad. Vi er to yogalærere, der med hver vores personlighed og ekspertise vil guide dig igennem Flow Yoga, Yin Yoga, Meditation, MFR = bindevævsmassage med bolde og blokke, afspænding og Yoga Nidra. To lærere betyder mere fokus på dig. Vores fælles mål er, at du får det godt i kroppen, bliver tanket op på energi og med klarhed i sindet kan møde et nyt år.

 

Hvem kan deltage

Alle kan deltage, både begyndere og mere øvede yogier. Vi anbefaler dog at du er i nogenlunde fysisk form og har mod på at bruge mange timer om dagen på yoga og meditation. Der tages individuelle hensyn så alle får udbytte af undervisningen.

 

Indkvartering

Vi skal bo i skønne omgivelser på Samsø Retreat, midt i den smukke natur. Værelserne er hyggelige dobbeltværelser med gode senge. Der er få enkeltværelser tilgængelig for et ekstra tillæg i pris.

Læs mere om indkvartering værelser

 

Forplejning

Der er fuld forplejning og vi bliver forkælet med nærende og sund mad. Retterne er vegetariske med fokus på lokale, økologiske grøntsager, når de er i sæson.

Der serveres ikke kød eller alkohol på retreatet, men det er op til hver enkelt deltager hvad de ønsker at spise og drikke.

Læs mere om forplejningen

 

Pris & Tilmelding

Retreatet koster 5.900 Kr. Du får: To veluddannede yogalærere, mange timers daglig yoga, meditation og afspænding, fuld forplejning, samt linned og håndklæder.

Early bird: 5.500 Tilbud gælder indtil d. 31/10/2020

Du kan tilmelde dig retreatet her

Alle spørgsmål og henvendelser på mail til:

Katrine: kontakt@yogamedkatrine.dk

Lotte: info@barrettyoga.dk

 

Transport

Der er direkte tog- og færgeforbindelser fra både Jylland og sjælland. Ankommer du uden bil, arrangere vi transport fra færgen til Samsø Retreat.

Pris: 40 kr pr person.

Færgeforbindelser

Cykeludlejning

 

Hvor

Samsø Retreat

Ørnslund 2

8305 Samsø

Kørselsvejledning

 

 

Medbring

Tøj du kan bevæge dig i

Varme strømper og trøje til de mere rolige flows og meditation

Evt. medbring din egen øjenpude til afspænding og Yoga Nidra

Alt udstyr til yoga findes på stedet, samt håndklæder og sengelinned til hver enkel.

 

Godt at vide

Vi hjælper hinanden med at rydde af efter maden og afslutningsvis tømme værelserne for affald samt bære sengetøj og håndklæder til vask.

Retreatet er røgfrit også på de udendørs arealer. Der er morgenstilhed alle dage indtil morgenmaden, for at give plads og ro til at starte dagen i sit eget tempo. På samme måde opfordrer vi til ro efter kl. 22 om aftenen.

 

Information om underviserne

Katrine Johnsen – Yoga med Katrine

Mit mantra er at yoga er for alle. Det er ikke kun noget jeg tror på, men noget jeg ser dagligt i min undervisning. Det kan tage forskellige udformninger, men det er samme særlige ro, samme kropsfornemmelse, samme smil på læben jeg ser hvad enten det er 3 eller 80-årige jeg har med at gøre.

For mig er yogaens styrke, at den bringer os tilbage til os selv, til vores vejrtrækning, til vores krop, når vi bliver distraherede – og som mennesker bliver vi ofte distraherede. Det er en del af det at være menneske og i vores moderne verden et livsvilkår.

Det at have en vej tilbage til dig selv uden grænser eller fordømmelse er en vane og færdighed der er vel værd at kultivere.  

Jeg er uddannet i alignment-based Vinyasa fra Yoga Garden i San Francisco (200 timer) samt Yin hos Trine Hedegaard. Jeg er desuden uddannet børneyogalærer og har taget kurser i vejrtrækning, filosofi og yoga-anatomi med bla Simon Krohn og Ross Rayburn.

Læs mere på Yogamedkatrine.dk

 

Lotte Barrett – BarrettYoga

Yoga og meditation har været en del af mit liv siden jeg var i 20´erne. Yoga kunne bare noget helt særligt 🙂 Jeg besluttede at blive fuldtids yogalærer og give “det der” helt særlige videre til en bred aldersgruppe, lige fra børn til seniorer.

Når jeg underviser er det med kroppens anatomi i fokus og mit Motto er: Yoga er for Alle kroppe – og Alle kroppe er forskellige. Hertil kommer sindet og åndedrættet som smelter sammen med den mere fysiske del af yogaen.

Jeg er et meget aktivt menneske og har pådraget mig diverse skader samt to diskusprolapser i nakken. Da jeg opdagede MFR = myofascial release var det en åbenbaring! MFR øvelser, sammen med Yoga og det dybe åndedræt er den bedste og mildeste form for smertelindring og velvære i kroppen jeg har oplevet. Man kan “behandle” sig selv, gennem denne form for selvmassage og give slip på både de fysiske og mentale spændinger vi alle holder i vores bindevæv.

Jeg er uddannet 500H RYT yogalærer – se mere om mig på Barretyoga

 

Tilmeld dig her: Barretyoga

 

Program:

Torsdag d. 14. januar 2021

16.00
Velkomstsmøde med te

18.00
Middag

19.30 – 21.00
Yin Yoga / Yoga Nidra

 

Fredag & Lørdag d. 15. & 16. januar 2021

07.30 – 08.45
Yoga & Meditation

09.00 – 10.00  
Morgenmad

11.00 – 13.00
Yoga & MFR

13.00            ​​​
Frokost-madpakker

13.00 – 18.00
Tid til dig

18.00​​
Middag

19.30 – 21.00
Yin Yoga / Yoga Nidra

21.30 ​​​
Aften te

 

Søndag d. 17. januar 2021

07.15 – 09.15
Yoga & Meditation

09.30 – 10.30
Brunch og På gensyn hygge


Alle dage er der morgen stilhed indtil morgenmaden

*VI tager forbehold for ændringer i dagens program