Mindful yoga- og stilhedsretreat // Retreat med Merit & Susan

Mindful yoga- og stilheds retreat 11.-13. oktober

DivineMind byder igen velkommen til intuitiv nærværs praksis gennem meditation, mindfulness og yoga med naturen som ramme.

I det smukke oktober tager vi til Samsø – og lader stilheden tage over. Vi trækker os fra alt det, der til daglig fylder og tager ophold i smukke landlige omgivelser på den smukke Skovriddergård Samsø Retreat. Vi fordyber os i yoga, åndedrætsøvelser og meditation og vi bruger roen fra den fine natur tæt på skov og strand, hvor der er højt til himlen og god jordforbindelse.

Vær med til at opdage og mærke, hvordan mindfulness kan give indre ro, større livsglæde, mere overskud og frihed til at være dig – præcis som den du er.

I denne weekend bliver du guidet til at mærke forskellen på at være styret af dine tanker og til at komme i kontakt med kroppens sanselige nærvær. Mindfulness er en måde, at være i verden på og kan betragtes som en form for gæstfrihed, hvor alle tanker og følelser bydes velkommen og favnes i din bevidsthed og derfra kan du træffe et bevidst valg om, hvilke tanker der blot bydes på ”kaffe” og hvilke der inviteres ”til stor middag med all inklusive”.
Vi træner medfølelse og kærlig venlighed.

Du introduceres til hvordan og opdager enkeltheden i bare at være med det der er – uden umiddelbart at skulle gøre noget eller handle på det, der dukker op i din opmærksomhed. Vi bringer fokus på accept af det, der allerede er. Gennem accepten kan vi finde fred med, at livet ikke er en kamp for at komme i mål med dette og hint, men langt mere en lærerplads, der konstant giver os nye lektier for.

Sted:
Stedet ligger i skovbrynet ved den flotte skov Brattingsborg, på Sydøen af Samsø. Huset er omgivet af en dejlig gammel have med mange fine og forskellige have rum. Hele stedet summer af stilhed og ro, som du kan lade dig synke ind i, mens du er på retreat. Du overnatter i skønne lyse værelser med bad og toilet tilknyttet.

Samsø Retreat, Ørnslund 2, 8305 Samsø
Se mere om stedet : samsøretreat.dk

Retreatet er for alle og 100% alkoholfrit og røgfrit

Pris:
Indkvartering på enkeltværelse: kr. 3850 kr
Indkvartering på dobbeltværelse: kr. 3250 kr

Prisen inkluderer:
2 overnatninger i lækre værelser
• yoga, meditation, stilhed og unik natur
• Økologiske og vegetariske måltider
• Fri frugt, snacks, kaffe og the
• Sengelinned, håndklæder, yogamåtte og udstyr
Prisen er eksklusiv transport.

Forplejning:
Maden er vegetarisk, overvejende økologisk og lokal og så vidt det er muligt glutenfri. Har du særlige krav til kosten, bedes du give besked herom, så vi kan tage de rette hensyn.

Transport til og fra Samsø:
Det er nemt at komme til Samsø.
Der er færgeforbindelse fra:
Sjælland: Kalundborg/Ballen
Jylland: Hou/Sælvig 

Du har mulighed for at tage bilen med eller også parkere din bil og gå ombord som gående eller cyklende. Du kan både købe billet til færgen på færgens hjemmeside, på billetkontoret i havnen eller i de opstillede automater. Dog anbefaler vi at booke billet i god tid, da visse afgange kan være udsolgt.

Når du ankommer til Samsø, har du mulighed for videre transport med taxa, bus, cykel eller Jeep. Har du booket cykel hjemmefra, kan det aftales med cykeludlejningen, at cyklen står klar til dig ved færgen. Se her: – samsøcykeludlejning.dk

Som ekstra service tilbyder Samsø Retreat muligheden for afhentning i Jeep til og fra havnen for kr. 40 hver vej.

Der er 11 km fra Jyllandsfærgen og 7 km fra Sjællandsfærgen til Samsø Retreat.

Tilmelding:
Send en mail til: info@susan-schnoor.dk

Husk at oplyse dit fulde navn og telefonnummer, om du ønsker enkeltværelse eller dobbeltværelse og om du ønsker afhentning i Jeep ved ankomst.

Du får herefter en mail fra os med nærmere detaljer om indbetaling. Ved tilmeldingen indbetales kr. 1000 i depositum. Herefter er din tilmelding bindende.

Hvis du har spørgsmål til indkvartering og forplejning er du velkommen til at kontakte Merit på: mobil 24781620 eller mail: merit65@gmail.com

Vi glæder os til, at komme til Øen sammen med dig og være på Samsø Retreat i disse magiske rammer.

Kærlig hilsen
Merit og Susan
***********

Undervisere:
Merit Sikjær & Susan Schnoor

Merit arbejder på Livsstilscenter Brædstrup på naturlinien. Hun er uddannet ergoterapeut, mindfulness underviser, meditationsformidler, yogalærer og coach. Merit har gennem 24 år arbejdet med – og faciliteret til menneskers personlige udvikling, mental sundhed og forandringsprocesser med en holistisk livsforståelse.
Merit er i besiddelse af et intenst nærvær og indre ro, der påvirker omgivelsene og mærkes tydeligt. Hun er uhøjtidelig, kyndig og formidler hendes viden fra – og til hjertet med ro og autenticitet.
Læs mere på DivineMind

Susan’s livs- og menneskesyn er hele hendes grundtone. Susan har 20 års erfaring med at arbejde med mennesker og organisationer. Som forandringspartner og underviser er hendes styrke at lede og guide mennesker til at finde deres essens og værdier. Susan har oprindeligt en Master i NLP Formidling og Coaching og senere uddannet sig som Yoga, Life- og Mindfulness Educator
Du vil opleve Susan som autentisk, lattermild og rolig, der formidler fra et dybt indsigtsfuldt sted.
Læs mere på susan-schnoor.dk

Program:

Fredag:
13.00-14.00 Ankomst og indkvartering.
15.00.16.00 Udendørs velkomst og præsentation med økologisk limonade og ingefær cookies.
16.30-18.00 Meditativ Yin yoga. Stressforløsende.
18.30-19.30 Aftensmad.
21.00-07.00 Stilhed – find dit eget indre rum.

Lørdag:
07.30-08.00 Vitamin shot og the.
08.00-09.30 Energigivende Hatha yoga, meditation.
09.30-10.30 Morgenmad.
10.30-14.30 Fri værenstid til at sanse og opleve Samsøs natur. Madpakker til turen.
15.00-16.30 Meditativ Yin yoga. Stressforløsende.
18.30-19.30 Aftensmad.
20.00-21.00 Lyd-og danse meditation i salen.
21.00-07.00 Stilhed – find dit eget indre rum.

Søndag:
07.30-08.00 Vitamin shot og the.
08.00-09.30 Energigivende Hatha yoga, meditation.
09.30-10.30 Morgenmad.
10.30-12.30 Mindful gåtur igennem skoven til stranden i stilhed.
12.30-13.00 Pakke til hjemturen.
13.00-14.00 Frokost.
14.00-15.00 Afrunding af retreat.