Midsommerretreat // Retreat med Sussie Jensen

Beskrivelse

Retreatet er både et kursus hvor du får mulighed for at komme i dybden med din yoga, og samtidig en lille ferie fra din hverdag.
Yogaklasserne veksler mellem aktiv, klassisk Hatha, hvilende retorativ yoga og Yin-yoga hvor vi ligger i lange, dybe stræk.
Hver morgen starter med en længere meditation (hvis man har lyst), derefter er der yoga inden morgenmaden.
Torsdag og fredag er dagen til rådighed, og man har mulighed for at tage sin frokost med ud på tur, eller bare nyde de dejlige omgivelser. Sidst på eftermiddagen er der igen yoga, og når aftensmaden er fordøjet slutter dagen med stille aftenyoga inden vi går til ro.

Vi holder stilhed om morgenen indtil vi har spist morgenmad.
Der kommer oplæg med emner til at reflektere over i dagene, så du inviteres til at tænke over eksistentielle temaer i dit liv.

 

Hvem kan deltage

I princippet kan alle være med, men det er bedst hvis du har nogen erfaring med yoga, og er i nogenlunde fysisk form. Der tages individuelle hensyn i yogaen så alle kan få udbytte af undervisningen.

 

Indkvartering

Vi indkvarteres i hyggelige rummelige værelser med gode senge. Ikke to værelser er helt ens. De fleste værelser deler badeværelse med ét eller to andre værelser. Der er mulighed for enkelte eneværelser mod merpris på 1.500 kr. 

Læs mere om indkvartering

 

Forplejning

Du kan læse om maden her

Hvis du har særlige behov er det vigtigt at give Sussie besked på forhånd.

 

Pris/tilmelding

Retreatet koster 5.000 kr. Det inkluderer alle måltider, sengelinned, håndklæder og brug af yogaudstyr. 

Tilmeld dig her: sussie@jensen-yoga.dk

Der er ganske få pladser tilbage på retreatet 2020, der er 2 ledige dobbeltværelser, det ene kan evt bookes som eneværelse.

Transport sørger du selv for. Se nedenfor.

 

Transport

Vi mødes inden aftensmaden onsdag, du er velkommen til at ankomme fra kl. 16.30. Samsø Retreat tilbyder samlet afhentning og aflevering ved færgen til kr. 40,00 pr. person pr. vej. Giv Sussie besked på forhånd hvis du ønsker dette. Retreatet slutter ved middagstid, så man kan nå den tidlige eftermiddagsfærge hjem.

Færgeforbindelser

Cykeludlejning

Kørselsvejledning

 

Hvor

Samsø Retreat
Ørnslund 2
8305 Samsø

Se billeder fra stedet

 

Medbring

Fornuftigt tøj og fodtøj, badetøj og badehåndklæde, yogatøj, måske håndarbejde, skrive/tegnegrej. En notesbog er en god ide, da vi tager emner op som sætter tanker i gang.

Alt udstyr til yoga findes på stedet, samt håndklæder (dog ikke til strandbrug) og sengelinned til hver kursist.

 

Godt at vide om et retreat

Folk kommer med forskellige behov, og der er plads til alle. Man kan at trække sig, hvis man gerne vil være sig selv i perioder. Du vælger helt selv hvor social du vil være og om du ønsker at deltage i alle yogatimer. 

Tag hensyn ved ikke at snakke i telefon mens andre kan høre det, og hold stilheden om morgenen. 

Der serveres ikke alkohol. Stedet er røgfrit både inde og ude.   

Vi hjælper hinanden med at rydde af efter maden og afslutningsvis tømme værelserne for affald samt bære sengetøj og håndklæder til vask. 

 

Information om underviseren

Underviser: Sussie Jensen. Jeg har undervist i yoga siden 2005, hvoraf 10 år gik med at uddanne yogalærere gennem Dansk Yoga foruden undervisning af faste yogahold. Nu veksler mit arbejde mellem holdundervisning, enetimer, efteruddannelse af yogalærere, workshops – og så dette årlige højdepunkt på Samsø. Jeg er dybt optaget af sammenhængen mellem krop, sind og spiritualitet, og brænder for at dele de dybere lag i yogaen med alle der gider være med 😉 

Min ide om yoga er at alle skal tilgodeses på deres niveau, yoga handler ikke om at være perfekt i det ydre men om at lade yogaens virkninger stråle helt ind i sjælen.

Læs mere på Jensen-Yoga.dk