Kommende retreats

Vandre- & yogaretreat #2 // Retreat med Simone & Simone

Arrangør: Simone & Simone // Royoga.dk
Dato:
8. – 11. oktober 2020
Book din plads: Udsolgt

Vi skal dyrke dynamisk vinyasa yoga, blid yin, arbejde med vores vejrtrækning, meditere, gå lange ture i det smukke efterårslandskab på Samsø og selvfølgelig bare slappe af og nyde hinandens selskab. Det vigtigste for os er at skabe en weekend, der inviterer dig til bare at være og skrælle noget af hverdagens stress, jag, “burde” og “skal” væk.

Der vil derfor både være tid til de dybe yogapraksiser, ture med vandrestøvlerne, høre om Simone Jespersens 800 km. vandretur på Camino, lære om grøn, vegansk mad og alenetid til at læse eller connecte med de andre deltagere.

Få mere information om retreatet “Vandre- & yogaretreat

Januar retreat // Retreat med Katrine og Lotte

Arrangør: Katrine Johnsen – Yogamedkatrine //  Lotte Barret – Barretyoga

Dato: 14. januar – 17. januar 2021

Book din plads: Barretyoga

Start dit nye år med ro, fokus og energi. På dette retreat er vi to yogalærere, der er gået sammen for at skabe de bedste rammer for dig. Vores ønske er, at du skal have det godt i din krop og at sammen kan give dig mentalt overskud til det nye år foran dig. Med hver vores ekspertise guider vi dig igennem både dynamisk og rolig yoga, meditation og afspænding.

Læs mere om retreat med Katrine og Lotte

Børneretreat på Samsø // Med Rikke Kobæk og Zanne Kilden

Arrangør: Rikke Kobæk Yoga og terapi & Zanne Kilden Yoga
Dato:
28. – 30. maj 2021
Book din plads: yoga@zannekilden.dk eller info@rikkekobaek.dk

Vi inviterer dig og dit barn, fra 6 – 9 år, til et skønt og oplevelsesrigt børneretreat på Samsø. Det bliver en weekend med yoga for både børn og voksne – sammen og hver for sig. 

Ud over at lave yoga skal vi lege, opleve naturen, være kreative, hygge, spise god mad, høre historier, måske snuse til både børnemeditation og stilhed. Vi skal møde andre børn og forældre, og måske opleve nye sider af os selv og nye venskaber.

Læs mere om børneretreat med Rikke & Zanne